La oss hjelpe deg

Ring (+47) 952 86107 for å avtale en tid for telefonsupport eller send en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For bedre å hjelpe deg med PC-Horse, vi bruker Teamviewer slik at vi kan, mens vi snakker med hverandre på telefonen,  koble våre datamaskiner sammen i en sesjon. Det er via et lite program du laster ned her. Når den er installert, kan vi (etter godkjenning av deg) få viset hva som skjer på maskinen din - og direkte hjelpe deg på datamaskinen.

teamviewer

Last ned Teamviewer Remote Support her.

Save