Leverantör i Sverigelistan

De nationella garantifoderlistorna är en central resurs i PC-Horse. Alla ingående fodervärden garanteras av producenterna och läggs in i vår databas med de originalvärden som gäller i ursprungslandet. När ett foder laddas ner till en annan språkversion räknas värdena om till korrekta värden i enlighet med de normer som gäller för det landet.

För foderproducenten innebär detta att man kan försäkra sig om omedelbar distribution av korrekta fodervärden på flera exportmarknader. Anställd personal, agenter och distributörer, återförsäljare och nyckelkunder - alla kan med 100% säkerhet få tillgång till rätt analysvärden - och direkt omsätta dessa i foderstatsberäkningar och jämförande analyser.

FODERTILLVERKARE eller IMPORTÖR? Intresserad? Sänd oss ett Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VILL DU VETA MER? Ladda ner information om hur Dina produkter kan komma med i våra foderlistor :

 

WEBHORSE - en helt ny tjänst.

Webhorse är ett starkt kompletment till programmet som höjer servicegraden i foderfirmans kundkontakter och effektiviserar foderrådgivarnas dagliga arbete ytterligare. 

OBS! Mailadressen i videon fel. Rätt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

46 importforeignlists

Save