Lägg in Eurofins foderanalyser direkt!

46AnalysExpress200

PC-Horse samarbetar med Eurofins i Sverige. Alla som beställer sin grovfoderanalys kommer, utöver pappersanalysen, att få en datafil som är direkt läsbar i PC-Horse. Därmed slipper Du skriva in alla värden från pappersblanketten.

Du behöver inte oroa dig för att något värde ska bli fel - allt går in med svenska normer.

Här beställer Du analyser direkt i Eurofins nya webshop

Läs mer på Eurofins hemsida om vad du ska tänka på när det gäller analyser.

Läs mer om hur Du importerar filen med analysresultatet in i PC-Horse

Se också hur vårt nya färgsystem visar hur pålitligt näringsämnets värde är

 

Det är grovfodret som ger hästen det mesta av de näringsämnen den behöver. men i motsats till kraftfoder och tillskott, som har detaljerade innehållsdeklarationer på förpackningen, så är det inte lika självklart att Du får exakt och korrekt information om näringsinnehållet i det hö och hösilage som Du köpt från Din lokala bonde. Kvalitetsinriktade producenter bifogar naturligtvis en färsk och relevant analys tillsammans med leveransen. Likaväl kan det bland vara problematiskt att tolka analysen och vara säker på att man lägger in rätt värden i sin foderstatsberäkning.

Vill Du komplettera analysen med näringsämnen (t.ex mineraler och vitaminer eller uppgifter om stärkelse, fibrer o.dyl) använder du bara något av alla våra standardfoder som mall så blir analysen komplett på ett ögonblick. Lättare och säkrare kan det inte bli att ge Din häst det grovfoder i dagsgivan som den behöver för att må bra.

Och som extra plus kan Du numera, med hjälp av vårt lättbegripliga färgsystem, varifrån värdena är hämtade - dvs hur pålitliga dina data är. Detta är ett stort genombrott för Sveriges bästa foderstatskoncept och till Din och hästens fördel!

Eurofinsanalys till PC-Horse 500px

 

Save